luni, 22 februarie 2010

MITROPOLITUL SERAFIM DE PIREU: "Ecumeniştilor şi tuturor ereticilor, ANATEMA!"


MITROPOLITUL 
SERAFIM DE PIREU:
"Ecumeniştilor şi tuturor ereticilor, ANATEMA!",


Mitropolitul Serafim de Pireu,  în mijlocul Bisericii, a făcut ceea ce trebuiau să facă de mult timp toţi episcopii noştri :

 În cadrul slujbei Sinodiconului Ortodoxiei, ieri, Duminica Ortodoxiei 2010, Mitropolitul Serafim de Pireu a rostit anatema Părinţilor Bisericii asupra papistaşilor, protestanţilor, dar a şi tovarăşilor lor ecumenişti.

          "Ecumeniştilor şi tuturor ereticilor, ANATEMA!", au fost cuvintele care au ieşit de pe buzele mărturisitorului ierarh şi s-au auzit în toată lumea prin postul radiofonic al Bisericii de Pireu.
 Să se sfinţească gura ta, părinte Serafim, mulţi ani facă ţie Domnul Dumnezeu!
 Felicitări Mitropolitului de Pireu! Vrednic este!
          Felicitări Mitropolitului de Pireu pentru că ţine calea împărătească, calea de mijloc pe care ne-o recomandă Sfinţii Părinţi, iar în lupta împotriva ecumeniştilor este în prima linie, luptând şi răspunzând mereu cu „prezent”, iar pe schismatici şi dizidenţi îi pune la respect. Exact cum Hristos aşteaptă de la episcopii Săi să acţioneze.
 Să avem rugăciunea Înaltpreasfinţiei Voastre, Stăpâne, iar Dumnezeu să vă dea luminare şi curaj să mărturisiţi cu aceeaşi înţelepciune şi îndrăzneală Credinţa noastră! 

I.F.   

Un comentariu:

  1. m-a mirat un pic postarea, tocmai pt ca la noi, din cate stiam eu, ecumenismul este destul de bine vazut. in special de patriarhie.

    RăspundețiȘtergere