vineri, 7 mai 2010

HOTĂRÂREA IERARHIEI DIN SERBIA ESTE ANTICANONICĂ ŞI NEMAIÎNTÂLNITĂ DE-A LUNGUL VREMURILOR ÎN BISERICA ORTODOXĂ


HOTĂRÂREA IERARHIEI DIN SERBIA
 ESTE ANTICANONICĂ
ŞI NEMAIÎNTÂLNITĂ DE-A LUNGUL VREMURILOR
ÎN BISERICA ORTODOXĂ

          Toate s-au pus în scenă pentru a-l arunca din corpul Ierarhiei pe Mitropolitul Artemie!!! Aşa ceva nu s-a mai auzit!
          Nu vor să aibă niciun obstacol în faţa venirii papei şi faţă de independenţa Kosovo!!! De astfel de conducători religioşi şi de astfel de patrioţi să se bucure ateii!!!
          Vai de episcopii laşi ai Serbiei, care nu au apărat adevărul. Sângele fratelui lor va striga. În istoria Bizanţului se aminteşte de un împărat, care şi-a omorât fratele, pentru că se temea ca nu cumva să-şi piardă tronul.
          Asta au făcut-o şi laşii episcopi sârbi! Şi-au închis gura, ca să nu cadă în dizgraţia ierarhilor filocatolici şi filo-NATO şi nu l-au apărat pe fratele lor când îl linşau!!!
          Pedeapsa lor va fi ca a acelui împărat. După crima sa, în fiecare seară îl vedea pe fratele său. În clipa în care îşi închidea genele pentru a dormi, îl vedea în faţă pe fratele său ucis pe nedrept. Ţinea un pahar plin de sânge şi îi spunea: „Frate, bea sângele fratelui tău”. Împăratul tresărea de frică. Şi-a schimbat camerele, şi-a schimbat locuinţele, făcea călătorii, pleca departe de palatul său, dar pretutindeni îl urma fratele său care îi spunea: „Frate, bea sângele fratelui tău”.
          Asta vor păţi şi ierarhi sârbi care nu l-au apărat pe Artemie cel linşat pe nedrept şi i-au aruncat în închisoare pe fiii lui duhovniceşti.


IERARHI LAŞI AI SERBIEI,
BEŢI SÂNGELE FRATELUI VOSTRU!

          Niciodată în istoria Bisericii Ortodoxe nu s-a întâmplat ceea ce a făcut Ierarhia sârbă. În niciun Sfânt Canon şi în nicio Evanghelie nu există astfel de legi. Au pensionat un episcop prin vot, ca să îl scoată din corpul Ierarhiei sârbe!!! Dacă Episcopul Artemie era vinovat de ceva, s-ar fi cuvenit să fie judecat. Fără martori, fără apologie, fără elemente doveditoare, doar ţările din lumea a treia acţionează şi nu Serbia civilizată.
          Biserica nu este un partid politic, ca să hotărască majoritatea Ierarhiei, dacă va fi izgonit un episcop din corpul Ierarhiei sau nu!!! Unde au găsit această lege? Nu este Biserica Ortodoxă proprietatea nimănui. Capul ei este Hristos şi nimeni altul. Pe El se cuvine a-L asculta. Sfânta Lui Evanghelie se cuvine a fi împlinită şi Sfintele Canoane.
          În ce Evanghelie au citit lucrurile astea ierarhii sârbi şi noul lor patriarh filocatolic şi globalist? În ce Sfânt Canon al Bisericii scrie să fie izgonit un episcop fără a se putea apăra?
          În Evanghelia după papa?
          Cu siguranţă. În Evanghelia după papa în care toate sunt permise. Şi apărarea pederaştilor şi pentru el moartea pe rug şi focul curăţitor, de ce nu şi drogurile şi traficul de arme!!!
          Ierarhi ai Serbiei, dacă vă place de papa şi de cultura lui, e vremea potrivită pentru binele vostru. Faceţi-vă cardinali ai papei şi aplicaţi metodele lui; dacă însă vreţi să rămâneţi în Ortodoxie, să fiţi credincioşi şi să nu exploataţi poporul credincios, care n-a reuşit să iasă din regimul comunist şi a căzut într-un regim mai rău de dictatură!!!
          Sângele fratelui vostru Artemie vă va însoţi până la moarte.

(traducere: I.F., http://www.augoustinos-kantiotis.gr/?p=12013)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu