miercuri, 12 mai 2010

PATRIARHUL IRINEU AL SERBIEI ŢINE 85 000 000 DE EURO ÎNTR-UN CONT BANCAR PENTRU A-I FOLOSI DOAR EL!



PATRIARHUL IRINEU AL SERBIEI ŢINE 85 000 000 DE EURO ÎNTR-UN CONT BANCAR PENTRU A-I FOLOSI DOAR EL!
   
85 000 000  DE EURO ÎNTR-O  BANCA DIN SERBIA!!!
UNICUL BENEFICIAR -  PATRIARHUL IRINEU AL SERBIEI!!!

Există în  contul  Mitropoliei de Niş, a fostului Mitropolit Irineu, actualmente Patriarh al Serbiei, o sumă  imensă, care îl are ca unic beneficiar doar pe acesta. Informaţia  am luat-o de pe situl sârbesc: http://www.novinar.de/2010/05/06/osamdeset-i-pet-miliona-razloga-za-smenu-episkopa-artemija.html#more-15095.
     
Care este suma ?Am arătat-o in titlu: 85 000 000 euro!!! Da, aţi auzit bine, optzeci si cinci de milioane de euro!!!
În timp ce poporul sârb suferă, noul Patriarh Irineu, (care timite Interpolul, ca să aresteze, chipurile, ca hoţi, oameni nevinovaţi, cu „suspiciunea”, că au deturnat 300 000 euro), el însuşi deţine într-un cont bancar din Niş, nu 300 000 de euro, ci 85 000 000 de euro!!! De ce  nu-i oferă  poporului Serbiei, pe care bombardările  N.A.T.O. l-a lăsat sărac?

Poate să ne explice?
a) Ce bani sunt   aceştia? Negri, portocalii, roşii? Şi  ce sursă au? Am citit pe site că aparţin fostului Mitropolit de Niş şi că el este unicul  beneficiar!
b) De ce  ţine vacantă fosta sa Mitropolie? Ca să nu aibă probleme cu banii? Era cea mai mare urgenţă şi necesitate să-l izgonească pe Artemie, cel mai bun Episcop al Serbiei? Aceste dispoziţii le-a primit de la marii lui şefi care au bombardat Serbia?
c) Daca banii sunt ai săi, pentru că doar el poate să-i utilizeze, de ce îi ţine în bancă şi nu îi împarte poporului sărac care suferă?

ATANASIE JEVTICI
ÎŞI BATE JOC DE POPORUL SĂRAC DIN KOSOVO!

Episcopul pensionar şi fostul „vicar” al lui Artemie, Teodosie, îşi bat joc de popor atunci când spun că vor vinde maşina Episcopiei, cu care se deplasa Artemie, deoarece este scumpă, ca să ajute poporul sărac din Kosovo! http://www.blic.rs/Vesti/Tema-Dana/176836/Saradnik-vladike-Artemija-povezivao-sebi-staz-novcem-za-gladne-sa-Kosova

Încearcă să facă binele, să creeze impresie poporului, ca să-l atragă de parte lor!!!

Domnilor, în loc să ajutaţi poporul sărac cu „monede de 5 şi 10 bani”, spuneţi Patriarhului vostru, să scoată câteva milioane de euro din bancă, să le dea săracilor. Ceea ce faceţi este făţărnicie. Şi Hristos a spus: „Vai vouă, cărturarilor şi fariseilor făţarnici!”.

POATE SĂ NE SPUNĂ?

Poate să ne spună  Patriarhul Serbiei:
Cine i-a depus această sumă  uriaşă înainte de a deveni Patriarh?
Cine i-a dat dreptul să folosească banii Mitropoliei, doar el exclusiv şi nimeni altul?
Şi totuşi, astfel de sume nu se adună din donaţiile poporului. Şi întrebăm din  nou: Cine depune în contul Mitropoliei de Niş  cu încasator şi beneficiar general, doar Mitropolitul de Niş şi actualul Patriarh? De ce îi ţine în bancă asemenea unui iubitor de argint şi nu îi împarte poporului?
Patriarhul Irineu este singurul împuternicit să facă ce vrea cu cei 85 000 000 de euro şi să-i cheltuiască după cum vrea. Oare banii nu sunt ai Mitropoliei de Niş, ci ai lui?
De aceea nu s-a  ales un nou Mitropolit de Niş? Nu cumva  se caută o modalitate  de a muta banii într-o altă bancă necunoscută, pentru a-i cheltui cum  ştie el?
Patriarhul a prezentat, cum spune blogul, „cheltuieli false, ca să justifice suma, dar banii rămân  toţi în bancă”.
Foarte încurcate vedem lucrurile şi ne creează gânduri rele şi suspiciuni cum că aceşti bani nu sunt bani curaţi.                                                                                                    

Preluăm ştirea  precum o scrie situl sârbesc.
Concluziile vă aparţin. .

  
 „Singura obligaţie pe care o are Patriarhul Irineu în Episcopia de Niş este să ridice sau să transfere,  cei optzeci şi cinci de milioane de euro (85.000.000 €) din contul bancar al Episcopiei, unde este  şi unica persoană împuternicită. Îi va transfera într-o bancă străină? Îi va folosi pentru utilizarea preconizată, la care se referă prin falsele cheltuieli? 
Banii sunt în contul lui şi aşteaptă…  să fie folosiţi, pentru ce scop şi de ce? Nu ştim.
E posibil ca deturnarea de fonduri să fie în curs, pentru că Irineu Gavrilovici, conform informaţiilor preoţilor săi,  merge foarte des la Niş şi  rămâne acolo destul de multe zile, fără nici o explicaţie.
Când îl comparăm pe actualul Patriarh Irineu Gavrilovici cu predecesorul său fericitul întru adormire Patriarh Pavle, se naşte întrebarea:
        L-a ales realmente Sfântul Duh ca Patriarh al Bisericii Serbiei, sau vreo tehnică proprie, sau prin intermediul aparatului de stat, sau de orice  altă natură?
Răspunsul la această întrebare nu-l ştim. Ştim că în cazul în care justiţia este adevărată, precum sperăm să fie, Patriarhul Irineu va fi acuzat foarte repede şi va trebui să stea în RCP SA a Parlamentului European (în instanţa de judecată bisericească), ca să fie pedepsit pentru toate relele  comise. (http://www.novinar.de/2010/05/06/osamdeset-i-pet-miliona-razloga-za-smenu-episkopa-artemija.html#more-15095)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu